gandirea de bărbat adevărat

Nu anii, ci experiența

The more man meditates upon good thoughts, the better will be his world and the world at large.

Confucius

Adevărata maturitate a unui bărbat nu vine odată cu anii, vine după experiențele avute și cum percepe el viața, de a asimila toate lecțiile primite.

Puterea lui de a empatiza cu o femeie si cu orice om pe care îl întalnește.

Puterea lui de a-și controla dorința de dominare si stăpanire asupra femei, mentalitatea acea ”Barbatul e șeful, femeia e sclavă”. Nu, eu consider că trebuie sa avem o mentalitate precum că formam un parteneriat, fiindcă stăm împreună că asa am ales noi, să avem o relație bazată pe respect / comunicare / sinceritate / incredere / libertate. Nu ești proprietatea nimănui.

Un bărbat matur este acela care nu uită ca autenticitatea este cea care îl diferențiază de restul și îl fac să progreseze ca bărbat. Acesta nu se sfiește să spună exact ceea ce gandește, ceea ce il deranjează. Are curaj.

Un bărbat matur ascultă ceea ce spune cealaltă persoană, este deschis la opinii, este prezent si mereu va privii partea plină a paharului, indiferent de rezultatul final.

Acesta nu se sfiește să îi deschidă ușa femeii de lângă el, să îi ofere haina la plecare sau să îi țină umbrela atunci când vremea de afară necesită asta. Nu se ferește niciodată să o țină de mână în fața lumii și nu uită să îi ofere întotdeauna respectul cuvenit prin a fi el cel care salută de fiecare dată. Un bărbat matur știe că făcând asta nu își respectă doar femeia, dar în primul rând se respectă pe el însuși ca bărbat.

Un bărbat matur nu va ține cont de parerea lumii sau a societații, si va face ceea ce ii spune core-ul lui, avand încredere în interiorul lui.

Am auzit mulți bărbați spunând : „De ce să fac eu toate gesturile astea în public și să mă umilesc în fața ei? „. Și din păcate sunt din ce in ce mai mulți astfel de bărbați cu o astfel de gândire. Înțelegeți că prin asta nu vă umiliți cu nimic, ba chiar vă ridicați ca bărbați și deveniți respectabili în societate. Un bărbat care nu a învățat să își respecte femeia, nu este un domn niciodată. Cel mult bărbat poate să fie. La fel cum femeia care nu știe aprecia și respecta un astfel de bărbat nu poate să se numească niciodată doamnă. Maxim femeie poate să se intituleze. Doamnă, este un cuvânt prea mare pentru ea!

Un bărbat matur recunoaște atunci când greșește.


Un bărbat matur are integritate !

DISTRIBUIE
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on telegram
Share on email

Lasă un comentariu..

Nu rata aceste sfaturi !
E-Book: „CUM SĂ ÎNCEPI O CONVERSAȚIE?” - FREE
Abonează-te să primești E-BOOK-ul pe e-mail.