Ce importanță au principiile?

Bărbații puternici..

To enjoy good health, to bring true happiness to one’s family, to bring peace to all, one must first discipline and control one’s own mind. If a man can control his mind he can find the way to Enlightenment, and all wisdom and virtue will naturally come to him.

Buddha

Bărbații slabi se tem de femeile puternice și le evită crezând că e greu să țină pasul cu ele.

În schimb, cei puternici le caută și le descoperă pas cu pas. Elegant și fără ca ele să simtă altceva decât o atracție aparte venită din modul lor aparte de a pune în scenă totul. Lăsând orgoliul la o parte, le descifrează sufletul și le sărută mâna în semn de respect.

Un bărbat puternic, mereu va fi autentic cu orice femeie care intră in viața lui, mereu va spune ceea ce simte, mereu va spune ceea ce gandește.

Un citat dupa care mă ghidez și îl citesc aproape zi de zi: ”Sunt un bărbat care spune ce gandește, nu care găndește ce spune

Creează-ți propriile principii în viață, respectă-te, evoluează și vei ajunge la un nivel și o frecvență în care vei avea parte de femei puternice, stabile emoțional, inteligente.

Creează-ti un stil de viață sănătos, cum ar fi: să mananci sănatos, să faci sport, cititești, să dormi bine si elimină toate persoanele toxice din viața ta, fiindcă energia negativă e precum pojarul, se ia repede.

Dar nu te gandi ca vei rezona, vei avea conexiune cu toate femeile. Cu o femeie poți fi pe aceeași lungime de undă, cu alta nu. Învață sa-ți pui chestia asta in gand, fiindcă dacă nu o faci, te vei frustra si vei deveni anxios, suparat, trist.

DISTRIBUIE
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on telegram
Share on email

Lasă un comentariu..

Nu rata aceste sfaturi !
E-Book: „CUM SĂ ÎNCEPI O CONVERSAȚIE?” - FREE
Abonează-te să primești E-BOOK-ul pe e-mail.